Social Media

De kracht van Social Media is vandaag ontzettend groot en biedt dan ook zeer veel potentieel, mits een goede aanpak. Wij zijn experts in het samenstellen van de juiste Marketing Mix. Hierdoor kunnen we al jouw kanalen optimaal benutten om je bedrijf of je merk doelgericht te promoten en ik de kijker te zetten.

Facebook Marketing

Moet het nog gezegd? Facebook is vandaag het Social Media kanaal bij uitstek. Allereerst helpen wij jou dan ook bij het opzetten en instellen van je bedrijfspagina.

Wil je echter ook actief je Social Media gaan onderhouden voor meer volgers, meer leads en meer verkoop, dan stellen wij samen met jou een actieplan hiervoor op. We leggen duidelijke en meetbare doelen vast, zodat het vervolgens ook klaar is welke berichten we moeten posten en wanneer. Uiteraard allemaal afhankelijk van en gebaseerd op jouw doelgroep.

Tenslotte zorgt onze grafisch ontwerpster ook voor de nodige visuals die bij die posts horen.

Facebook social media
Instagram social media

Instagram Marketing

Wil je nog een stap verder gaan, dan is uiteraard Instagram een niet te versmaden Social Media kanaal om je te profileren. Nog beter is om ze natuurlijk gewoon te combineren. Een doorgedreven Social Media campagne via Facebook en Instagram tezamen.

Twitter, YouTube, Pinterest, …

Wil je ook actief zijn op diverse andere Social Media kanalen, ook daar kunnen we jou absoluut mee van dienst zijn. Alles hangt van jou af en hoever je wil gaan.

Goesting om met ons samen te werken?

Of wil je tenminste alvast even kennismaken om te zien of het klikt?

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op! Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Ik wil graag:
Een afspraak maken voor een gesprekEen offerte aanvragen voor een websiteEen offerte aanvragen voor een webshopEen offerte aanvragen voor Social MediaEen offerte aanvragen voor Grafisch OntwerpDe juiste Marketing Mix voor mijn bedrijf bespreken

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy.