Websites

Dagelijks ontwikkelen wij mooie websites en webshops, zowel rechtstreeks voor onze eigen klanten als in onderaanneming. Hierbij gebruiken wij de laatste nieuwe web technieken, om telkens opnieuw functionele websites af te leveren die uitblinken in gebruikersgemak.

Maar, wat heb je aan een website als deze geen klanten oplevert? Het is dan zonde van de tijd en vooral zonde van het geïnvesteerde geld. Je website is niet meer dan slechts een mooi visitekaartje!

Wij maken daarom websites die bezoekers effectief omzetten in klanten. Mensen gaan zich aanmelden voor je nieuwsbrief. Bezoekers gaan je een berichtje sturen voor meer info, ze gaan gelijk een offerte aanvragen of ze gaan meteen een bestelling bij je plaatsen. Precies wat jij wilt en nodig hebt om je zaak exponentieel te laten groeien!

Een website is zoals daten!

Je leest het goed. Een website moet je eigenlijk bekijken als een verleidingsproces. Het gebeurt in kleine stapjes. Er komt iemand op je website die jou helemaal nog niet kent en misschien nog nooit van je gehoord heeft. Dan is het niet echt opportuun voor die bezoeker om direct een offerte aan te vragen of een bestelling bij je te plaatsen.

Neen, die bezoeker wil jou eerst beter leren kennen. Hij of zij wil weten wie je bent, wat je te bieden hebt en wat je voor hem of haar kunt betekenen. Ze willen weten of er wel een match is!

Om een lang verhaal kort te maken, gaat het erom dat je de juiste dingen op het juiste moment aanbiedt. Je gaat je bezoeker meenemen in jouw verhaal en geleidelijk aan helemaal warm voor je maken.

En dan, als je bezoeker helemaal enthousiast en overtuigd is van jouw kennis en kunde, kom jij natuurlijk met de gepaste ‘call to action’ of verzoek om contact met je op te nemen. Dit is de absolute basis van een succesvolle website of webshop.

Ben jij nog enthousiast en geboeid aan het lezen? 😉

Wij maken jouw website in 4 stappen

01.

Briefing

Uiteraard begint alles bij een goed en diepgaand gesprek. We willen jou en je firma beter leren kennen. We willen weten wie je bent, waar je voor staat en vooral ook wat je met je website of webshop wilt bereiken. Het gaat tenslotte om jouw persoonlijk passie project!

Natuurlijk zijn we ook zeer benieuwd naar jouw stijlvoorkeuren. Wat vind je mooi? En wat net niet? Zijn er dingen die je absoluut in je website wilt integreren? Heb je misschien al een huisstijl?

Tijdens dit proces denken we natuurlijk luidop met je mee. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij tools en oplossingen aanreiken waaraan je initieel misschien nog niet gedacht had.

02.

Ontwerp

Eénmaal we goed geïnformeerd zijn, gaan we met onze creativiteit aan de slag. We werken één of meerdere webdesign ontwerpen uit, waarbij we uiteraard rekening houden met alle vereisten die voortvloeien uit onze briefing.

Uiteraard gaan we in deze fase ook jouw doelgroep wat meer in detail bekijken. We willen weten wie ze zijn, wat ze doen en vooral ook wat hun interesses zijn. Hoe kunnen we deze mensen het best bereiken en triggeren? Het gaat er immers om dat jouw website uiteindelijk ook klanten en leads genereert.

Tenslotte gaan we in deze fase ook aftoetsen met jou. Vind je het ontwerp goed? Zijn er dingen die je nog graag anders wilt zien? We gaan door tot jij helemaal tevreden bent.

03.

Ontwikkeling

Als het ontwerp is goedgekeurd, begint het schrijven van de code. Je hele website wordt stap voor stap opgebouwd en uiteraard ook uitvoerig getest. We willen er zeker van zijn dat alles werkt!

Je kunt deze fase het best vergelijken met het bouwen van een woning. De plannen zijn daar en nu begint men met het construeren van de fundering, het metselen van de muren, het leggen van het dak, enzovoort.

04.

Oplevering

Is je website helemaal klaar, dan is het natuurlijk de hoogste tijd om live te gaan en deze effectief op het net te zetten. Dit doen we uiteraard allemaal voor jou.

Heb je ervoor gekozen om je website zelf te beheren, dan gaan we in deze fase jou ook aanleren hoe je dit allemaal kunt doen. Dit gebeurt via een online sessie, waarbij we stap voor stap uitleggen hoe alles werkt en waar je de dingen kunt terug vinden.

Uiteraard ben je nadien nog altijd welkom als je nog verdere vragen hebt!

Jonge gast met de laptop

Wat met onze nazorg?

Bij elke website of webshop geven we de mogelijkheid om zelf aanpassingen te maken, al is dit geen vereiste. Indien gewenst, nemen we immers het beheer en zelfs het onderhoud van je website volledig van je over. Zo kun jij je helemaal focussen op je business, wij zorgen er dan voor dat je website altijd en overal online en up to date is.

Hoe dan ook, het spreekt voor zich dat wij dagelijks ter beschikking staan voor al je vragen en jou verder te ondersteunen.

Waarom ons?

  • Wij maken niet zomaar websites. Wij maken websites die jou effectief leads en klanten opleveren!
  • Bij ons geen bandwerk. Daarentegen wel de volledige toewijding aan jouw project. 100% focus!
  • Wij maken websites op maat of volgens budget. Iedereen is welkom.
  • Een directe en open communicatie.
  • Met of zonder onderhoudscontract. Je website is 100% van jou!
  • Diverse (grote & bekende) webdesign bureau’s doen voortdurend beroep op onze kennis en kunde. En daar is een reden voor… 😉
5
jaar ervaring
300+
projecten
94%
klanttevredenheid

Wat zeggen onze klanten?

“Sinds ik mijn website bij jullie heb laten maken, krijg ik wekelijks aanmeldingen van nieuwe cliënten.”

Elke Bussels
Zelfstandig psychologe

“Jullie zijn ze er met glans in geslaagd om onze vage ideeën om te toveren tot een prachtige website.”

Dirk Verbruggen
Bestuurslid Zen Lier

“Goede samenwerking, uitstekende communicatie en ondersteuning. Meer dan tevreden!”

Maxime Roofthooft
Zaakvoerder Crew Club

En nu… is het aan jou!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil jij ook graag zo’n fantastische website voor je business, die jou meer leads en klanten oplevert?

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op!

Ik wil graag:
Een offerte aanvragen voor een websiteEen offerte aanvragen voor een webshopEen afspraak maken voor een gesprek

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy.