Webshops

Wil je gaan verkopen via het web? Een goede keuze, maar hoe begin je daaraan? Wat is er allemaal nodig? Wat moet je hiervoor allemaal in orde maken?

Wees gerust, wij nemen het volledig van je over en begeleiden jou in het hele proces. We zetten een kant en klare webshop op, volledig op maat gemaakt. We regelen de verschillende betalingsmodaliteiten en helpen je tevens met de keuze van een geschikte verzendcarrier.

Het enige wat jij nog hoeft te doen, is ons te laten weten wat je precies wilt verkopen

Snel en gebruiksvriendelijk

Websites die (te) traag inladen, daar ben je helemaal niets mee. Je bezoekers haken af nog voor ze jouw webwinkel reeds bekeken hebben. Vinden mensen niet meteen wat ze zoeken, zijn ze weg. Je hebt maar 1 kans en die duurt slechts enkele seconden.

Onze webshops zijn dan ook gebouwd om snel te zijn. Niet alleen snel, maar ook duidelijk qua structuur. Bezoekers moeten gelijk kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn, simpel en gemakkelijk.

Webshop

Voor elk type toestel

Vandaag surft meer dan de helft van de mensen via een mobiel toestel of een tablet. Je webshop is hier dus maar beter op voorzien. Onze e-commerce websites worden gebouwd om zich automatisch aan te passen naargelang de schermbreedte waarop ze bekeken worden.

Mobile phone

Klaar voor zoekmachines

Een webwinkel die niet wordt gevonden, bestaat gewoonweg niet. Onze webshops worden geoptimaliseerd om gemakkelijk gevonden te worden in de zoekresultaten. Je kunt de kern zoekwoorden zelfs per artikel apart instellen.

SEO

Inclusief voorraadbeheer

Onze webshops komen met een gemakkelijk en duidelijk programma om heel je voorraad te beheren. Artikelen toevoegen of verwijderen kan heel eenvoudig. De status van je stock controleren doe je met slechts een muisklik.

Voorraadbeheer webshop

Bestellingen opvolgen

Je bestellingen opvolgen en afhandelen doe je in een handomdraai. In ons administratief beheersplatform kan je ten alle tijde zien wat de status van je orders zijn (reeds betaald, afgehandeld, nog te verzenden, in afwachting van betaling, …).

Bovendien zorgen we ook voor een koppeling met verschillende verzendcarriers, zodat ook het verzenden van je goederen bijna niets meer voorstelt.

Bestellingen webshop opvolgen

Veilig betaalsysteem

Elke webshops is bij ons ook steeds voorzien van een veilig betaalsysteem. Alle betalingsmodaliteiten zijn mogelijk: per overschijving, met kredietkaart, via PayPal, …

Online payment

Wat zeggen onze klanten?

“Sinds ik mijn website bij jullie heb laten maken, krijg ik wekelijks aanmeldingen van nieuwe cliënten.”

Elke Bussels
Zelfstandig psychologe

“Jullie zijn ze er met glans in geslaagd om onze vage ideeën om te toveren tot een prachtige website.”

Dirk Verbruggen
Bestuurslid Zen Lier

“Goede samenwerking, uitstekende communicatie en ondersteuning. Meer dan tevreden!”

Maxime Roofthooft
Zaakvoerder Crew Club

Klaar voor jouw eigen webwinkel?

Laten we even brainstormen…

0497 19 09 83Contacteer ons