Website op maat

Ben jij op zoek naar een maatwerk website? Een website die volledig tegemoetkomt aan jouw wensen? Dan ben je bij de WebGoeroe aan het juiste adres. Wij maken websites op maat qua design, functionaliteiten en extra features. Deze maatwebsites maken wij zowel voor onze eigen klanten als in onderaanneming. 

Brainstormen

Professionele maatwerk website

Omdat wij echte professionals zijn, start een website op maat bij ons altijd met een webdesign op maat. Dit is een belangrijke fase in ons ‘website op maat’-stappenplan, want de website moet natuurlijk volledig jouw ding zijn en beantwoorden aan al jouw behoeftes.

Na een grondige briefing, waarin jij al je wensen kenbaar maakt en wij met je meedenken… starten wij vervolgens ons creatieve denkproces voor de creatie van jouw maatwerk website.

Webdesign op maat

Jouw nieuwe website op maat moet natuurlijke een schot in de roos zijn. Daarom komen we met meerdere ‘op maat’-voorstellen, zodat jij kan gaan voor het ontwerp dat je echt helemaal ziet zitten.

In deze fase bekijken we ook in detail wie de doelgroep is van je nieuwe website op maat en hoe we hen het beste kunnen triggeren. Met zo’n webdesign op maat bekom je dus niet alleen een mooie website, maar ook een website die zorgt voor meer leads en klanten.

Webdesign
Webdesign

Maatwerk website – features

Naast een ‘op maat-webdesign‘, zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de website voldoet aan alle eisen van het hedendaagse webdesign. Zo zijn al onze website geoptimaliseerd voor zoekmachines, zijn ze gebouwd voor snelheid en zijn ze optimaal te bekijken op elk type toestel.

WordPress maatwerk

De websites die wij op maat realiseren, koppelen wij meestal aan een WordPress CMS (Content Management System). Het grote voordeel hiervan is dat je zo heel gemakkelijk je website zelf kunt beheren (als je dat wilt).

Bovendien leent WordPress zich uitermate goed voor extra en ‘op maat’-functionaliteiten. Je website op maat is dus ook klaar om uit te breiden in de toekomst, mocht dit nodig zijn.

WordPress development
Results

Op maat leads genereren

Telkens wanneer onze webbouwers op maat websites maken, is de achterliggende gedachte het genereren van online leads en klanten. Wat heb je immers aan je website als niemand contact met je opneemt?

Vanaf stap 1 denken wij dan ook met je mee over hoe we je maatwerk website niet alleen mooi kunnen maken, maar er ook voor kunnen zorgen dat we je bezoekers weten te verleiden om contact met je op te nemen of een bestelling te plaatsen.

Maatwerk websites via de WebGoeroe

Websites maken is wat wij met veel plezier doen. Maatwerk websites maken is al helemaal onze passie. Wij houden er van om steeds iets uniek te creëren: een website die compleet voldoet aan jouw wensen en uiteindelijk de gewenste resultaten gaat opleveren. Je kan er dan ook prat op gaan dat wij al onze energie in jouw project steken.

Onze ‘op maat-specialisten’

Wij werken met meerdere webdevelopers, maar Pieter van Looy is degene die de meeste ‘op maat’-websitebouwactiviteiten maakt. Heb je specifieke vragen of wensen? Laat het Pieter weten via ons contactformulier. 

Ons werkgebied: Benelux

Wij werken voor klanten in België en Nederland. In de volgende steden en provincies komen wij regelmatig: Antwerpen, Herentals, Lier, Geel, Mol, Turnhout, Hasselt, Genk, Gent, Limburg en Maastricht. 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil jij ook graag een maatwerk website voor je business, die jou meer leads en klanten oplevert?

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op!

Ik wil graag:
Een offerte aanvragen voor een websiteEen offerte aanvragen voor een webshopEen afspraak maken voor een gesprek

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy.