Over ons

Wij zijn een web based agency te Herentals. Dagelijks maken wij geweldige websites, webshops en applicaties met oog voor detail. Bij ons draait het niet om de kwantiteit, wel om de kwaliteit.

Iedereen is bij ons ook welkom. Of het nu gaat om een website van 1 pagina, of om een webshop met duizenden artikels, met uiterste zorg en passie gaan wij voor jouw project aan de slag. Al wat telt is dat jij tevreden bent EN de resultaten behaalt die jij voor ogen hebt.

Onze missie

Zonder meer KWALITATIEF webdesign! Wij leveren maatwerk, gebaseerd op jouw behoeften. Wij denken met je mee en geven je suggesties. Een goede website/webshop is DE motor van jouw business. Dan wil je niet aankloppen bij de eerste de beste…

Wie is Pieter?

Pieter Van Looy

Aangename kennismaking! Ik ben Pieter, freelance web designer/web developer en zaakvoerder van De WebGoeroe. Al jaren ben ik gepassioneerd door alles wat met webdesign te maken heeft, en dan vooral ook door de technieken/ingrediënten die er voor zorgen dat een website veel bezoekers en veel klanten voortbrengt. Een website zonder bezoekers en klanten is immers niet meer dan slechts een mooi visitekaartje, toch?

Ik heb hiervan met specialisatie gemaakt en vandaag deel ik graag met kennis, kunde en ervaring met mijn klanten, zodat zij hier mee de vruchten van kunnen plukken. Graag maak ik voor jou een website, webshop of applicatie die niet alleen mooi en functioneel is, maar die bovendien ook zorgt voor meer leads en meer klanten!

Waarom doe ik dit op freelance basis?

  • Bij voorkeur kies ik graag de uren waarop ik wil werken en... waarop ik even wil 'breaken'. Zo kan het best zijn dat ik in het weekend lekker door werk, maar even goed ga ik op woensag middag even langs bij de fitness.
  • Ik heb nog andere passies waarmee ik het web developen wil combineren, en dit vergt toch wel enige flexibiliteit qua tijdsindeling. Zo geef ik lessen bachata en kizomba en ga ik regelmatig de beste Latin songs draaien onder mijn alter ego 'DJ El Pablo'.
  • Ik houd er van om 'out of the box' te denken. Voor mij geen vastgeroeste bedrijfsstucturen die mij moeten zeggen wat wel en niet kan.
  • Uiteindelijk wil ik voor mezelf graag ultieme vrijheid creëren. De dingen doen die ik graag doe. Steeds kunnen blijven groeien, beter worden en meer te bieden hebben. Kiezen waar en wanneer ik werk, maar ook wanneer het tijd is om te relaxen.

Wat kan ik van een samenwerking verwachten?

  • Een op en top kwalitatief product! Wij maken niet zomaar websites. Wij maken websites die jou effectief leads en klanten opleveren.
  • Een directe en open communicatie.
  • De volledige toewijding aan jouw project. Bij ons geen bandwerk, wel 100% focus!
  • Een hartelijke ontvangst. Iedereen is bij ons welkom. Wij maken websites op maat of gebaseerd op jouw budget.
  • Vrijheid! Onze websites komen met of zonder onderhoudscontract. Je website is steeds 100% van jou!
  • Ervaring, advies en begeleiding. Diverse (grote & bekende) webdesign bureau’s doen voortdurend beroep op onze kennis en kunde. En daar is een reden voor… ;-)
5
jaar ervaring
300+
projecten
94%
klanttevredenheid

Wat zeggen onze klanten?

"Sinds ik mijn website bij jullie heb laten maken, krijg ik wekelijks aanmeldingen van nieuwe cliënten."

Elke Bussels
Zelfstandig psychologe

"Jullie zijn ze er met glans in geslaagd om onze vage ideeën om te toveren tot een prachtige website."

Dirk Verbruggen
Bestuurslid Zen Lier

"Goede samenwerking, uitstekende communicatie en ondersteuning. Meer dan tevreden!"

Maxime Roofthooft
Zaakvoerder Crew Club

Zie jij het zitten om met mij samen te werken?

Of wil je tenminste alvast even kennismaken om te zien of het klikt?

Vul het formulier in en ik contacteer je spoedig voor een kennismaking! Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Ik wil graag:
Een offerte aanvragen voor een websiteEen offerte aanvragen voor een webshopEen afspraak maken voor een gesprek

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy.