SOS WordPress

Heb je problemen met je WordPress website waar je zelf niet uit raakt? Wil je graag je WordPress website uitbreiden met extra functionaliteiten? Heb je een WordPress / WooCommerce website, maar weet je eigenlijk niet goed hoe die dingen werken? Wil je een gedegen WordPress / WooCommerce opleiding volgen?

Nieuw thema installeren

Heb je een nieuw thema gekocht en geïnstalleerd, maar krijg je de hele opzet niet goed? Zijn de dingen toch wat moeilijker dan gedacht? Ben je al behoorlijk gefrustreerd?

Geen nood, we implementeren je theme in no time en zetten de dingen precies zoals jij ze wil. We installeren de nodige plugins en stomen je WordPress website meteen klaar voor gebruik.

Website onderhouden

Stel je vast dat je er niet aan toe komt om je website op regelmatige basis te updaten? Of vergt dit steeds heel veel tijd en energie? Zie je er elke keer weer tegenop om dit te doen? Is het updaten van die content toch wel moeilijker dan gedacht?

Ik heb DE ideale formule om jou volledig te ontzorgen. Voor een vast bedrag per maand houden we je website volledig up-to-date. Stuur de nodige aanpassingen en ik maak steeds dat de nieuwe content binnen de kortste keren mooi online staat.

Problemen oplossen

Werken sommige dingen op je website niet zoals het moet? Ondervind je problemen met bepaalde plugins? Is je website te traag? Misschien word je wel helemaal niet gevonden op het internet? Wij zorgen ervoor dat je website (weer) loopt zoals het hoort en dat hij doet wat hij moet doen.

Website uitbreiden

Groeit je zaak, dan groeit je website natuurlijk met je mee. Heb je daarom nood aan extra functionaliteiten (extra pagina’s, een boekingsmodule, een fotogalerij, …), dan kunnen wij deze voor je regelen.

Hulp nodig?
Neem contact op

Recente projecten

bekijk alle projecten
Mockup website Timothy Van Daele

Timothy Van Daele

Ontwikkeling website

Mockup webshop Cenpsports

Cepsports

Ontwikkeling webshop

Mockup website DJ El Pablo

DJ El Pablo

Ontwikkeling website

Ik bouwde reeds websites voor...

Logo Dashboard Logo Quadus Logo Marketingpartner
Psychologe Elke Bussels

Elke Bussels

Zelfstandig psychologe

“Sinds ik mijn website bij jullie heb laten maken, krijg ik wekelijks aanmeldingen van nieuwe cliënten.”

Dirk Verbruggen

Dirk Verbruggen

Bestuurslid Zen Lier

“Jullie zijn ze er met glans in geslaagd om onze vage ideeën om te toveren tot een prachtige website.”

Maxime Roofthooft

Maxime Roofthooft

Zaakvoerder Crew Club

“Goede samenwerking, uitstekende communicatie en ondersteuning. Meer dan tevreden!”

Button back to top