Professioneel WordPress webdesign

Ben jij op zoek naar professioneel WordPress webdesign voor de creatie van een nieuwe website of webshop? Dan zijn wij je hierbij graag van dienst! Ons WordPress webdesign zorgt voor een passende en actuele look van je website. Bovendien is ons webdesign ook betaalbaar en zorgt het voor nieuwe leads en klanten. Professioneel en betaalbaar webdesign vind je bij de WebGoeroe.

SEO, SEA, Google

Professioneel webdesign voor leadgeneratie

Met ons WordPress webdesign maken onze webbouwers websites en webshops die meer zijn dan alleen een visitekaartje. Deze WordPress websites zijn niet alleen voorzien van een passend webdesign en een goede gebruiksvriendelijkheid… deze WordPress websites worden ook goed vindbaar gemaakt in de zoekmachines, zodat ze ook bezoekers & leads gaan opleveren.

Een website die resultaten oplevert

Een WordPress website is meer dan een paar pagina’s met een bedrijfsprofiel en jouw diensten. De website gaat werken voor jou: nieuwe contacten, telefoontjes, offerteaanvragen, nieuwsbriefaanmeldingen of bestellingen (in het geval van een WooCommerce webshop). Hier zetten wij op in. Professioneel webdesign door de WebGoeroe!

Results

WordPress webdesign

Wij maken websites (en ook webshops) in WordPress, een systeem dat altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen en bovendien heel gebruiksvriendelijk is. Onze WordPress webdesigns bieden direct een aantal voordelen:

Eenvoudig beheren van je website

Met je WordPress website is het zeer eenvoudig om nieuwe pagina’s, menu’s en content online te plaatsen. En bijna alles wat je aan de voorkant van je WordPress website ziet, is te beheren via het content management systeem (CMS). Je logt in en gaat aan de slag!

Betaalbaar webdesign

Wij zorgen voor betaalbaar webdesign. Omdat we werken met WordPress, hier heel veel ervaring mee hebben en daardoor snel kunnen werken, kunnen wij de ontwikkelingskosten laag houden. Natuurlijk maken wij ook complexere websites op maat, maar de basiswebsites die wij maken, zijn… betaalbaar!

Volledig responsive

Via ons WordPress webdesign wordt jouw website volledig responsive. Of je bezoekers nu via desktop, laptop, iPad of iPhone je website bezoeken… dat wat ze te zien krijgen, is optimaal passend gemaakt aan de betreffende beeldschermresolutie.

Altijd up-to-date

Door ons professioneel WordPress webdesign is jouw website altijd actueel. Het CMS (Content Management System) WordPress wordt namelijk door een grote groep ontwikkelaars bijgehouden en voortdurend geactualiseerd. Iedere maand worden er nieuwe verbeteringen toegevoegd, zodat jouw website altijd voldoet aan de nieuwste software.

Online vindbaar via zoekmachines

Via ons betaalbare webdesign wordt jouw website voorbereid voor alle mogelijke details die nodig zijn om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Deze basisfunctionaliteiten maken onderdeel uit van ons WordPress webdesign.

Professioneel webdesign in 4 stappen

01.

Briefing

Ieder WordPress webdesign starten we met een heldere briefing. Hierin staat centraal wat jij wilt en vooral ook wat jij wenst qua stijl.

02.

Ontwerp

Vanuit de briefing gaan wij vervolgens aan de slag met onze creativiteit, om zo een aantal webdesign ontwerpen voor te leggen.

03.

Ontwikkeling

Eenmaal het ontwerp vast ligt, starten we met de ontwikkeling van de website

04.

Oplevering

Tenslotte wordt alles uitvoerig getest en wordt de website kant en klaar op het net geplaatst. 

Onze regio

Wij creëren WordPress webdesigns voor klanten in de Benelux. In de volgende steden & provincies komen wij regelmatig: Antwerpen, Lier, Geel, Mol, Turnhout, Herentals, Gent, Genk, Hasselt, Limburg en Maastricht.

Onze webdesigners

De WebGoeroe werkt met meerdere webdesigners, maar Pieter is degene die bij ons de meeste WordPress webdesign projecten onder zijn hoede heeft. Heb je specifieke vragen of wensen? Laat het Pieter weten via ons contactformulier.

Psychologe Elke Bussels

Elke Bussels

Zelfstandig psychologe

“Sinds ik mijn website bij jullie heb laten maken, krijg ik wekelijks aanmeldingen van nieuwe cliënten.”

Dirk Verbruggen

Dirk Verbruggen

Bestuurslid Zen Lier

“Jullie zijn ze er met glans in geslaagd om onze vage ideeën om te toveren tot een prachtige website.”

Maxime Roofthooft

Maxime Roofthooft

Zaakvoerder Crew Club

“Goede samenwerking, uitstekende communicatie en ondersteuning. Meer dan tevreden!”

Ik bouwde reeds websites voor...

Logo Dashboard Logo Quadus Logo Marketingpartner

Neem contact op
of vraag vrijblijvend
een offerte aan

    Ik wil graag:

    Extra info:


    Button back to top