Website bouwer gezocht

Zoek jij een professionele website bouwer die vakkundig en ook nog eens snel een mooie zakelijke website of webshop kan bouwen? Zoek niet verder, je hebt ons net gevonden! Onze webbouwers ontwikkelen dagelijks mooie websites en webshops, zowel rechtstreeks voor onze eigen klanten als in onderaanneming.

Website bouwer met marketinginslag

Onze webbouwers maken daarom websites die bezoekers effectief omzetten in klanten. Mensen gaan zich aanmelden voor je nieuwsbrief. Bezoekers gaan je een berichtje sturen voor meer info, ze gaan gelijk een offerte aanvragen of ze gaan meteen een bestelling bij je plaatsen. Onze webbouwers maken precies wat jij wilt en nodig hebt om je zaak exponentieel te laten groeien! Standaard websites, maar ook websites op maat.

Website bouwer inclusief design

Meestal bouwen we websites en ontwerpen tegelijk het webdesign. Onze website bouwers zijn in beide disciplines thuis. We nemen je mee in het hele traject, vanaf de creatie van eventueel het logo + de huisstijl tot en met de oplevering van je nieuwe website door onze webbouwer.

Webdesign
Webshop

Website bouwer? Of webshop bouwer?

Of je nu zoekt naar een reguliere website of webshop, onze webbouwers zijn gespecialiseerd beiden. Zo zijn we absoluut een kei in WordPress webdesign & WooCommerce, maar ook andere CMS programma’s behoren tot onze expertise als ervaren webbouwers.

Goedkope webbouwer

We krijgen regelmatig de vraag of wij ‘goedkope’ website bouwers zijn. Daar kunnen we heel kort in zijn. Ja, we zijn goedkoop. Vooral in de betekenis dat de websites en webshops die door onze webbouwers worden gemaakt weinig kosten in onderhoud.

Daarnaast zijn onze tarieven voor het bouwen van sites en shops zeer concurrerend.

Volledig responsive

De websites en webshops die onze webbouwers maken, zijn volledig responsive. Ze passen zich automatisch aan aan elke schermbreedte.

Dat moet ook wel, omdat vandaag meer dan de helft van de bezoekers je website bezoekt via een mobiel apparaat.

Webdesign

Een website is zoals daten

Het proces van online acquisitie kun je goed vergelijken met daten. Het gebeurt in kleine stapjes. Je wilt dat je website eerst je bezoekers mooi kan opwarmen, zodat die bezoeker jou beter kan leren kennen.

Pas als je bezoeker helemaal voor je gewonnen is, biedt jij een gepast voorstel aan. De juiste dingen op het juiste moment aanbieden, onze website bouwers bouwen dit principe standaard in.

SEO voorbereid

Alle websites en shops die wij bouwen, zijn SEO voorbereid. Dit betekent dat wij in de techniek in alles voorzien wat nodig is om ‘vriendjes te worden’ met Google en overige zoekmachines. Zo kunnen alle SEO-variabelen makkelijk ingevuld worden, is onze code strak en zijn onze realisaties snel.

SEO, SEA, Google

Daarom de WebGoeroe

Onze webbouwers bouwen websites &-shops die in alle facetten, zowel technisch als in design, in features en in marketing klaar zijn om voor jouw bedrijf bezoekers te kunnen genereren en te kunnen verleiden tot het aanzetten van actie: contact opnemen, aanmelden voor de nieuwsbrief, aanvragen van een offerte etc.

Onze regio

Wij werken voor klanten in Nederland en België. In de volgende steden of provincies komen wij regelmatig: Antwerpen, Lier, Herentals, Mol, Turnhout, Gent, Genk, Hasselt, Limburg en Maastricht.

Onze webbouwer

De WebGoeroe werkt met meerdere website bouwers, maar Pieter van Looy is degene die de meeste ‘webbouweruren’ maakt. Heb je specifieke vragen of wensen? Laat het Pieter weten via ons contactformulier.

Psychologe Elke Bussels

Elke Bussels

Zelfstandig psychologe

“Sinds ik mijn website bij jullie heb laten maken, krijg ik wekelijks aanmeldingen van nieuwe cliënten.”

Dirk Verbruggen

Dirk Verbruggen

Bestuurslid Zen Lier

“Jullie zijn ze er met glans in geslaagd om onze vage ideeën om te toveren tot een prachtige website.”

Maxime Roofthooft

Maxime Roofthooft

Zaakvoerder Crew Club

“Goede samenwerking, uitstekende communicatie en ondersteuning. Meer dan tevreden!”

Ik bouwde reeds websites voor...

Logo Dashboard Logo Quadus Logo Marketingpartner

Neem contact op
of vraag vrijblijvend
een offerte aan

    Ik wil graag:

    Extra info:


    Button back to top