Website op maat

Wil je graag een website op maat laten maken? Dan ben je bij De WebGoeroe alvast aan het goede adres. Wij maken websites in alle maten en gewichten en voor elk wat wils. Websites op maat die goed scoren in Google en die bezoekers omzetten in leads of klanten

lees meer

Uniek design

Jouw op maat gemaakte website moet natuurlijk volledig jouw ding zijn. Daarom gaan we eerst eens kijken wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt met je nieuwe website.

Wie is je doelgroep? Welke stijl vind je mooi?  Heb je misschien al een stijl voor ogen? Wat wil je uitstralen? Allemaal elementen die we meenemen, om uiteindelijk tot een ontwerp te komen dat 100% matcht met wat jij wilt en nodig hebt.

Maat websites die scoren in Google

Wat heb je aan een website, als die niet gevonden wordt in de zoekmachines? Je hebt dan immers weinig of geen bezoekers.

Wij maken websites die geoptimaliseerd zijn voor Google & andere zoekmachines, zodat jouw website gemakkelijk nieuwe bezoekers en nieuwe klanten aantrekt.

Website op maat webdesign

Gebouwd voor conversie

Het moet gezegd; 95% van de websites zijn helaas niet meer dan slechts een visitekaartje. Deze websites brengen bijna geen leads of klanten voort. Of met andere woorden, de bezoekers die op deze websites komen, verlaten de website alvorens ‘actie’ te ondernemen. Ze vragen niet achter meer info, ze doen geen offerte aanvraag of ze nemen geen contact op voor een afspraak. Wat een gemiste kans!

Onze websites op maat zijn gemaakt voor conversie (= bezoekers omzetten in leads en klanten). Hierdoor zullen je bezoekers sneller ‘verleid’ worden om voor jou, je dienst of product te kiezen en zodoende contact met je opnemen. Precies wat jij wilt en nodig hebt om jouw business te laten groeien!

Website op maat analytics

Responsive, gebruiks­vriendelijk & snel

Vandaag surft meer dan de helft van de gebruikers op mobiele toestellen. Uiteraard is een website op maat van De WebGoeroe hierop voorzien. Al onze websites worden zo gemaakt dat de content optimaal wordt weergegeven op elk type toestel

Bovendien zijn onze websites op maat zeer gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor snelheid. Zo kunnen jouw bezoekers snel en gemakkelijk de info vinden waarnaar ze op zoek zijn, wat vervolgens weer bijdraagt aan de conversiegraad. Voor jou betekent dit dus wederom meer leads en klanten.

Mobiel ontwerp website op maat

Op maat gemaakt CMS

Omdat iedere website anders is en jouw website op maat wordt gemaakt, vinden wij het alvast logisch om ook het programma om je content te beheren op maat te maken. Aan elke op maat gemaakte website koppelen wij daarom WordPress. Zo wordt het voor jou heel gemakkelijk om zelf je teksten en foto’s aan te passen.

Inclusief domeinnaam, hosting, onderhoud & support

Als zelfstandig ondernemer wil je je natuurlijk vooral kunnen bezig houden met je kerntaken en je klanten. Je website is hierbij natuurlijk een belangrijke tool, maar het mag geen last of zorgenpost worden.

Wij nemen daarom het volledige beheer van je website over (als je dat wilt) en zorgen er tevens voor dat je website altijd en overal online en up-to-date is. Zo kun jij je 100% blijven focussen op je business.

WordPress CMS voor een website op maat

Op maat opleiding

Bij een website op maat, hoort natuurlijk een opleiding op maat. Elke website is immers anders en we willen dat jij het volle potentieel van je website kunt benutten.

Wij leren je dan ook het gebruik van de website aan via Skype, zodat jij precies weet hoe je zelf je teksten en foto’s kunt aanpassen.

CMS Opleiding

Het website op maat stappenplan

1. Briefing

Jouw website moet natuurlijk volledig beantwoorden aan al jouw behoeftes. Na een grondige briefing, waarin jij al je wensen kenbaar maakt en wij met je meedenken… starten wij vervolgens ons creatieve denkproces.

2. Webdesign

Jouw nieuwe website op maat moet natuurlijke een schot in de roos zijn. Daarom komen we met meerdere webdesign voorstellen, zodat jij kan gaan voor het ontwerp dat je echt helemaal ziet zitten.

In deze fase bekijken we ook in detail wie de doelgroep is van je nieuwe website en hoe we hen het beste kunnen triggeren. Zo bekom je dus ook een website die zorgt voor meer leads en klanten.

3. Web development

De websites die wij op maat realiseren, koppelen wij meestal aan een WordPress CMS (Content Management System). Het grote voordeel hiervan is dat je zo heel gemakkelijk je website zelf kunt beheren (als je dat wilt).

Bovendien leent WordPress zich uitermate goed voor de toevoeging extra functionaliteiten. Je website is dus ook voorzien om uitgebreid te worden in de toekomst, mocht dit nodig zijn.

4. Optimalisatie

Naast een ‘op maat-ontwerp‘, zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de website voldoet aan alle eisen van het hedendaagse webdesign. Zo zijn al onze websites geoptimaliseerd voor zoekmachines, zijn ze gebouwd voor snelheid en zijn ze optimaal te bekijken op elk type toestel.

Waarom je website op maat laten maken door de WebGoeroe?

 • Geen bandwerk, 100% focus en toewijding.
 • Kwaliteit! Wij gaan voor echte succesverhalen. 
 • Een directe en open communicatie.
 • Vrijheid! Je website is steeds 100% van jou!
 • Ervaring, advies en begeleiding.
Psychologe Elke Bussels

Elke Bussels

Zelfstandig psychologe

“Sinds ik mijn website bij jullie heb laten maken, krijg ik wekelijks aanmeldingen van nieuwe cliënten.”

Dirk Verbruggen

Dirk Verbruggen

Bestuurslid Zen Lier

“Jullie zijn ze er met glans in geslaagd om onze vage ideeën om te toveren tot een prachtige website.”

Maxime Roofthooft

Maxime Roofthooft

Zaakvoerder Crew Club

“Goede samenwerking, uitstekende communicatie en ondersteuning. Meer dan tevreden!”

Neem contact op
of vraag vrijblijvend
een offerte aan

  Ik wil graag:

  Extra info:


  Button back to top